Diverse Massages

Ontspanningsmassage

Een massage is een weldadig middel om weer aandacht aan jezelf te besteden.
Aandacht die iedereen nodig heeft en wat is mooier dan deze regelmatig te ontvangen maar nog belangrijker om je deze te gunnen. Een ontspanningsmassage helpt om uit je hoofd te komen, weer balans te maken tussen lichaam en geest. Tijdens de massage wordt dan ook weinig gesproken om dit contact weer te maken en te voelen.
De technieken die gebruikt worden is een combinatie van (sport)massage en shiatsu en varieert van rustig tot wat stevigere technieken. Afgestemd op het moment. De olie die gebruikt wordt is afgestemd op de behoefte van diegene die de massage ondergaat. Het is een investering in jezelf en echt genieten!

TouchPro stoelmassage

Stoelmassage is steeds meer bekend binnen bedrijven en instellingen. Stoelmassage kan in belangrijke mate bijdragen tot het terugdringen van het ziekteverzuim. Het is een effectieve drukpuntmassage die op een speciale stoel door de kleding heen wordt uitgevoerd. De cliënt zit ontspannen voorover geleund en ondersteund. Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en heupen worden tijdens deze massage behandeld. Deze relatief korte massage (20 min) stimuleert o.a. de bloedsomloop, vermindert spierspanning en maakt endorfine vrij (=hormoon dat tevredenheid en opgewektheid tot gevolg heeft). Na een stoelmassage ervaart men meer vitaliteit. Daarnaast ontstaat er ook meer lichaamsbewustzijn. De kans op stress gerelateerde klachten en fysieke klachten van de schouders, rug en nek worden aanzienlijk verminderd indien regelmatig een stoelmassage wordt ondergaan. Het positieve effect van stoelmassages is vastgelegd in diverse onderzoeken.

© De Paradox | Design & development: Sascha Teschner